Werkwijze

biosensor bij Sonja Walrecht

Ik maak in mijn praktijk gebruik van kinesiologie (spiertesten)  om de oorzaak van de klacht(en) op te sporen.
De oorzaak kan op vele niveau’s liggen. Ik werk holistisch, wat wil zeggen dat ik alle lagen betrek bij mijn diagnose dwz fysiek, emotioneel, bio-energetisch, mentaal, en spiritueel.
Zo heb ik een totaalbeeld van de oorzaak van de klacht zodat de behandeling ingezet kan worden op het niveau waarop de klacht ontstaan is.

Je kunt in mijn praktijk terecht als je inzicht en ondersteuning wilt bij (terugkerende) klachten op welk niveau dan ook.

 

Sinds een paar jaar werk ik met fantastische middelen, ontwikkeld door een arts, die breed inzetbaar zijn bij heel veel klachten die voorheen bijna onbehandelbaar leken te zijn. De simpelheid en effectiviteit van deze middelen is enorm en ik ben dan ook heel enthousiast over de resultaten die hiermee inmiddels al geboekt zijn. 

Wat is kinesiologie?

Kinesiologie is een natuurgeneeswijze die met behulp van spiertesten de oorzaken van stress opspoort en in balans brengt, zowel op gebied van energie, lichaam, voeding en emoties.

Het lichaam maakt duidelijk wat er dwars zit door onbewuste spierspanning.
 Ik gebruik de spiertest om informatie op te vragen en begeleid mensen in het proces van bewustwording en breng zo het zelfhelend vermogen op gang.

Hoe werkt de kinesioloog?


Ik kan je via de spiertesten inzicht geven in de oorzaak van de klachten. De testen vormen de puzzelstukjes die uiteindelijk met elkaar een beeld vormen van het hoe en waarom van de klacht. Er worden relaties gelegd met stress uit het heden, maar ook uit het verleden omdat het lichaam negatieve ervaringen lang kan vasthouden. Als het plaatje zo compleet als mogelijk is, test ik, wederom door middel van spiertesten, uit wat de beste manier is om je weer in balans te brengen en hoe jouw zelfgenezend vermogen het beste kan worden gestimuleerd. Want de eerste stap op weg naar genezing is inzicht in de oorzaak van de klachten.Voor wie is kinesiologie geschikt?


Kinesiologie is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het hoe en waarom van zijn lichamelijke klachten of geestelijk onbalans. Een herstelde balans maakt dat iemand zich al beter voelt ook al is hij medisch gezien nog ziek. Iemand met suikerziekte kan niet genezen worden door een kinesioloog, maar wel geholpen worden om zich, ondanks zijn ziekte, beter en energieker te voelen.

Wanneer kan kinesiologie worden ingezet? Kinesiologie kan helpend zijn bij:


-       Eczeem, psoriasis, en andere huidklachten

-       Candida

-       Darmklachten, voedselallergieën, hooikoorts

-       Pijnlijke gewrichten, reumatische klachten, artrose

-       Hormonale ongemakken

-       ADHD/ADD, hooggevoeligheid, nieuwetijdskinderen

-       Angsten, depressies, dwanghandelingen

-       Overspannenheid/burnout

-        Relatieproblemen, terugkerende patronen in relaties

-       Steeds op de “verkeerde” vallen

-       Of “gewoon” niet lekker in je vel zitten

-       Staat jouw klacht er niet bij? Bel gerust om te informeren of ik ook iets voor jou kan betekenen.

Bloesemremedies bij Sonja WalrechtDe bloesemremedies functioneren als zaklantaarntjes voor de ziel en helpen de blokkades op te heffen. Mocht het nodig zijn dan zoek ik voor jouw een persoonlijke remedie uit om je te ondersteunen.

De verschillende remedies zou je kunnen vergelijken met stemvorken. De ene klinkt hoger dan de ander. Dat is niet beter of slechter, het ligt er maar net aan welke “trilling”je nodig hebt om weer in balans te komen.

Bloesemremedies voor kinderen

 

Kinderen test ik uit via foto's. Soms komen kinderen gezellig mee met hun ouders maar dat is dus niet noodzakelijk. De middelen waar ik mee werk ondersteunen kinderen om meer in hun eigen energie te blijven zodat ze minder oppikken van de omgeving. Ze komen met hun “pootjes op de aarde” en zoals een jongetje laatst zo mooi vertelde:” ik voel me weer blij in mijn buik.