Voor meer informatie kan je me bellen. In een persoonlijk gesprek kan ik je dan vertellen wat je van mij en de cursus mag verwachten. Bij interesse in de cursus kun je je opgeven via 06-25 131 868 of via een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

korte cursus zelfcompassie

Je grootste houvast ben je zelf! 

De kortdurende cursus zelfcompassie gaat over jouw relatie met jezelf. Heb je steeds bevestiging nodig? Bekijk je jezelf door de ogen van de ander? Niks mis mee, mag je blijven doen, alleen geeft dit je vaak een ontevreden gevoel en blijf je maar sleutelen om een verbeterde versie te worden van jezelf.

Steun en kracht halen uit jezelf betekent niet dat je niemand meer nodig hebt en niet zou mogen steunen op een ander. 

Het betekent dat je stevig in jezelf aanwezig bent en op z'n minst jezelf het voordeel van de twijfel geeft en ervoor zorgt dat het goed toeven is in jou! Een zachtmakend proces dat vraagt om bereidheid om je oude gedachtes eens af te stoffen en te herschikken of te bedanken en los te laten.

Met elkaar creŽren we een veld waarin het goed toeven is, voor jou, je gedachtes over jou, je gedachtes over je leven, de gedachtes over je verleden, kortom………, je bent helemaal welkom, met al je verhalen.

Gun jezelf de tijd om eens stil te staan bij de wetmatigheden in je leven, je valkuilen, je herhalende patronen, je innerlijke dialogen, je verlangens, je verborgen talenten etc. 

We gaan dit onderzoek aan vol liefde voor onszelf, zonder bestraffend vingertje.

De avonden zijn van 19.30 tot 21.30uur en worden  gegeven in mijn Praktijk in Hoorn.

Start donderdagavond 23 januari 2020

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. De bijdrage voor de 4 avonden is  95,-